20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası Programı Yapıldı

20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftasına istinaden okulumuz Örnek Ve Öncü Şahsiyetler Tanıtım kulübü danışman öğretmeni ERHAN KARAKAYA ve kulüp öğrencileri tarafından hazırlanan program,  öğrencilerimizin katılımlarıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Mehmet Akarsu ve öğretmenlerin de katılımıyla gerçekleştirilen program ilgiyle izlendi.

Öğrenciler Mehmet Akif Ersoy'un hayatı, edebi kişiliği, şiirleri ve bestelenmiş şiirlerini sahnede icra ettiler.

Yayın: 29.12.2023 - Güncelleme: 29.12.2023 09:30 - Görüntülenme: 127