EĞİTİMCİ VE YAZAR DURAN BOZ OKUMA ÜZERİNE SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Bütün ömrünü öğrenci ve kitaplara adayan ve geçtiğimiz yıl emekli olan eğitimci-yazar Duran BOZ, okulumuz konferans salonunda okuma üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.

Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü, Kütüphaneler Haftası münasebetiyle Eğitimci-Yazar Duran Boz’un katılımıyla “Yaşam Boyu Öğrenme Sürecinde Okuma Alışkanlığı” isimli söyleşiyi  gerçekleştirildi. Duran Boz, söyleşide okumanın insan hayatına katkılarının neler olacağından bahsetti. Ayrıca okumada nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konusunda öğrencileri bilgilendirdi. Hangi kitapları okumaları gerektiği konusunda görüşlerini öğrencilerimizle paylaştı. Zaman yaş kategorilerine göre öğrencilere okuma listesi hazırlayan Duran BOZ, katıldığı her programda gençlerin okuma alışkanlığı kazanmaları gerektiği vurgusunu yapıyor. Bütün kötülüklerin, psikolojik buhranların, hayatta başarılı olmanın tek çaresinin doğru bir reçeteyle edinilecek okuma alışkanlığı olduğunu söyleyen BOZ, en iyi arkadaşın, en iyi doktorun, en iyi öğretmenin kitap olduğunu söyledi. Öğrencilerin de ilgiyle dinlediği söyleşi oldukça verimli geçti.

27-03-202427-03-202427-03-202427-03-202427-03-2024

Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 09:40 - Görüntülenme: 97