FİLİSTİN VE KUDÜS KONULU KONFERANS

Filistin, Kudüs ve Mescid-i Aksa konusunda yaptığı çalışmalarla tanınan yazar Halis Mutlu, okulumuz öğrencilerine konferans verdi.

7 Ekim’den beri devam eden, bir halkı kasten ve sistemli bir biçimde yok etmeye yönelik büyük bir saldırıya ve soykırıma dönüşen İsrail saldırılarında binlerce insan şehit oldu. Tüm dünyanın sessiz bakışları arasında yapılan katliamlara dikkat çekmek, Kudüs, Mescid-i Aksa ve Filistin'in tarihi gerçekliğini ortaya koymak amacıyla okulumuzda bir konferans veren Halis Mutlu, öğrenciler tarafından ilgiyle ve dikkatle dinlendi.

Yazar Mutlu, özellikle tarihi gerçeklikten uzak, Siyonist yalanlar üzerinde durarak öğrencilerin kafa karışıklığını giderdi. Siyonistler tarafından ortaya atılan "1.Dünya Savaşı'nda Araplar Türkleri arkadan vurdu, Filistinliler Yahudilere toprak sattı" yalanlarını belgeleriyle çürüten Yazar Halis Mutlu, gençlerin bu konuda uyanık ve bilinçli olmaları gerektiğini ifade etti.

Öğrencilerin beğenisini kazanan konferansta, Gazze'deki katliam ve soykırama da dikkat çekilmiş oldu.

21-12-202321-12-202321-12-202321-12-2023

Yayın: 21.12.2023 - Güncelleme: 21.12.2023 17:02 - Görüntülenme: 254