ÖĞRENCİMİZ ŞEYMA POLAT DENEME YARIŞMASINDA İKİNCİ OLDU

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN DİVAN-I LÜGATİ'T  TÜRK DENEME YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ ŞEYMA POLAT İLÇE İKİNCİSİ OLARAK ÖDÜL ALDI.

Türk Millî Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümünde dünyanın en eski ve zengin dillerinden biri olup içerdiği kültürel, edebî ve tarihî unsurlarla millî kimliğimizin ana sütunlarından biri olarak varlığını sürdüren Türkçenin geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz arasında doğru, anlaşılır ve etkili şekilde kullanımını yaygınlaştırmak ve bunun başarılı örneklerini ödüllendirerek öğrencilerimizi dilimizin zenginliklerini tanımaya teşvik etmek amacıyla ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen “Dîvânu Lugâti't-Türk ”  deneme yarışmasında okulumuz öğrencisi ŞEYMA POLAT ilçe ikincisi olarak ödül aldı. Okul Müdürü Mehmet AKARSU, öğrencimiz Şeyme Polat'ı tebrik ederek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hediyesi olan tableti takdim etti.

04-03-202404-03-202404-03-2024

Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 04.03.2024 12:11 - Görüntülenme: 130